enviktigblogg

En blogg om min kamp mot kilona (och lite annat)

Det här är ingen vanlig dag...

Kategori: Allmänt

...för det är min födelsedag!
 
 
Men jag börjar med gårdagen. Klev upp 02.40, duschade och på med kläderna och packa ihop det sista. Bussen mot Mora gick kl 03.30 från Bålsta bussterminal. Hämtade upp ett gäng tjejer i Enköping. Stannade vid Borlänge Hotell & värdshus och käkade frukostbuffé(det ingick i priset). Sedan till Mora för att hämta ut nummerlapparna och sedan bar det av till startområdet.
 
Jag startade i grupp 10 kl 11.00. Tjejvasan går de tre sista milen av Vasaloppet. Vacker natur att skida fram i. Rejäla backar uppför och nedför. Jag gjorde en vurpa efter ca 15 km. Jag bara for omkull på platt mark. Vet inte hur det gick till. Men upp igen och kämpa vidare. När jag kom in i sista svängen och såg målet och hörde folkets jubel och hejande på alla tjejer kom tårarna. Jag var redan blöt av regn och svett så jag såg inte på skärmen vad jag fick för tid. Jag la av världens glädjetjut iaf så jag hörde i högtalarna hur speakern säger "och här ser vi hur glad Malin Näslund från Bålsta blev när hon gick i mål..." haha...
 
Jag hade visst en egen hejarklack oxå. Min kollega Marita och hennes familj stod på läktaren och hejade. Jag blev så överraskad och glad. Tack!
 
Bussen mot Enköping och Bålsta gick tillbaka vid 18. Jag var hemma vid 22. Marcus hade redan kommit. Så härligt att krypa upp i hans varma famn. 
 
Idag fyller jag alltså år. 39 år. Vid 12 kom mamma och pappa och barnen. Bjöd på födelsedagslunch bestående av kycklingburritos och tacos. Sedan kollade vi OS-finalen i hockey.
 
Pernilla och barnen kom och gratulerade med blommor och choklad. Så himla roligt att ses! 
 
Tvättade och diskade sedan dök Jensine och Helena upp och gratulerade med blommor och trisslotter. Mycket trevligt!
 
Tjejvasaloppsfrulle
 
Kuvert innehållande startnummer och div klistermärken till skidor och väskor. Så bra ordnat.
 
Man lämnar sin väska med kläder och duschprylar på lastbilsflak vid starten. Den grå påsen lägger man sina överdragskläder i. Sedan körs allt till området där man duschar (efter målgången). Makalös logistik.
 
Skidorna på plats i startfållan
 
Tjejvasanfejset tid 3.25.55. Grymt nöjd stolt och glad.
 
Min guddotter Isabelle och en något sliten 39 åring.
 
Paket fick jag oxå :)
 
Haft en underbar födelsedag! Tack igen till alla som uppmärksammat mig på min dag :)
 
Nästa utmaning är tjejvättern som går av stapeln 7 juni. Nu kör vi.
 
Ha d!
 
 

Kommentarer

 • Camilla säger:

  Oj, detta missade jag! Grattis i efterskott!!

  Svar: Tack!! :)
  Malin

  2014-02-26 | 12:31:19
  Bloggadress: http://radhuslivet.blogg.se

Kommentera inlägget här: