enviktigblogg

En blogg om min kamp mot kilona (och lite annat)

En till vecka...

Kategori: Allmänt

...av våra liv har rasat iväg. Herre jösses var tar tiden vägen? 
 
Fick äntligen till 3 mil i skidspåret förra veckan (15 varv). Tjejvasan är 3 mil så nu vet jag att jag orkar det i alla fall. Det tog 3 h och 20 min. Stannade några ggr och drack vatten. Sen får jag hoppas att dagsformen är lika bra som då när det väl gäller. Är grymt taggad inför Tjejvasan som går av stapeln den 22 feb. 
 
I fredags kväll kom mamma (pappa var i Amsterdam), bror med familj och gratulerade Max. Marcus kom oxå. Bjöd på fredagsburrito såklart. Ligan tyckte om det. Till efterätt hade jag bakat kladdkaka med knäckigt täcke, chokladbollar och kolakakor. 
 
I lördags spelade Max innebandymatch på förmiddagen. Efter lunch åkte vi till Vällingby centrum. Hanna skulle köpa en luvtröja på Cubus men den fanns inte i rätt storlek. Kikade runt lite sedan drog vi på Ikea och käkade mellis i korvbaren. Köpte en klädhängare och en papperskorg till Hannas rum oxå. Våfflor till middag och godisrejs till Mellon. 
 
Igår chill fram till eftermiddagen då Max skulle på innebandyträning. Marcus åkte hem och jag drog till gymmet. Sprang en mil på 73 min. Körde ganska mycket lutning till och från dom första 5 km. 
 
Till middag gjorde vi tacopizza och pizzasallad. Asgott. Sedan kollade vi film. 
 
Mååånga kalorier blev det i helgen...
 
Max steker kycklingfilén till fredagsburritosarna. Han gör som mamman - kör med förkläde.
 
Fulselfie
 
That was that.
 
Ha d!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: