enviktigblogg

En blogg om min kamp mot kilona (och lite annat)

Det närmar sig

Kategori: Allmänt

Är så sjukt laddad inför Tjejvättern på lördag. Det är samma känsla som inför Tjejvasan. Ska bli grymt roligt att få vara med om detta. 
 
Imorse fick jag åka hem från jobbet. Max hade ont i magen. Trodde han skulle kräkas men det kom aldrig. Det har gått över som tur är och han ska till skolan imorgon igen. 
 
Hanna är ju rolig, hon kom hem och berättade att hon varit i slagsmål. Jag blev alldeles förvånad...men så sa hon att hon bara skämtade...unge...haha...
 
Till middag gjorde jag laxfilé i ugn pasta grönmögelostsås och en massa grönsaker. Min svägerska säger att hon kommer bli en ost i sitt nästa liv och min brorsa en korv. Jag har precis kommit på att jag kommer bli en morot. Det är så jäkla gott. Ledsnar aldrig. Dom ekologiska är lite godare faktiskt men inte ofta jag köper det. Brukar köpa dom billigaste, duger fint. 
 
Däremot kan jag ledsna på ägg. Äter en hel del. Jag har ju varit en stor konsument av lightcola men nu är det flera veckor sedan jag köpte hem det. Har gått över till bubbelvatten när jag vill ha något godare än vanligt kranvatten i glaset.
 
Lääääängtar
 
Det verkar som om skatteåterbäringen kommer i slutet av veckan. 
 
Ha d!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: