enviktigblogg

En blogg om min kamp mot kilona (och lite annat)

Tjejvättern 7 juni

Kategori: Allmänt

Så var det då äntligen dags för dagen D. Hade ställt klockan på 2.50 men vaknade 2.10. Ingen idé att försöka somna om den lilla tiden. En snabb dusch och på med cykelkläderna. Det gick lite snabbare än beräknat till Motala så vi var framme vid 06. Käkade frulle i bilen på parkeringen. Sedan iväg och hämta nummerlapp i mässtältet. 
 
Startade kl 8.08. Första starten gick kl 8. Kom iväg bra och mamma och pappa hejade iväg mig. Min kollega Åsa och hennes kompis stod oxå i startfållan. Dom åkte ner med Åsas pappa. Det flöt på fint. Sedan kom regnet och det var inte lite det regnade. Jag hade köpt en regnjacka i mässtältet och var glad att jag hade den på. Kom ifatt Åsa och vi hade en trevlig pratstund i regnet, det gjorde det hela lite lättare. Vid första depån stannade hon och jag fortsatte(kan tillägga att hon cyklade på sin 3-växlade hoj). Sen kom den omtalade Ombergsbacken. Jäklar va det tog i benen men jag fixade hela, 24 växlar gör sitt. Det gick så bra att cykla att jag struntade i att stanna alls. Hade med mig mandlar och russin i en liten burk i sadelväskan som jag hällde i mig under färden. Energidrycken i flaskan räckte precis. Kom i samspråk med en trevlig tjej efter ca 5 mil. Vi turades om att dra en bit sedan kände jag mot slutet(ca 17 km kvar) att jag hade mer att ge så jag drog ifrån och hon följde inte med. 
 
Kom i mål på tiden 4:12:19. Känslan när jag kom över mållinjen var precis som när jag kört tjejvasan. Tårar av utmattning och lycka i en enda känslostorm. Mamma och pappa kom och gratulerade och jag fick en liten presentcykel runt halsen. Hade som mål 5 timmar, så det gick över förväntan. Trodde aldrig att jag skulle klara hela utan att stanna. Sedan la jag mig på rygg i gräset och pappa hjälpte mig att strecha benen. Man blev bjuden på mat efter loppet. Det var riktigt gott. Hämtade diplomet. 
 
Godmorgon. Kom iväg vid 03.20.
 
Frukost i bilen...
 
...mysigt!
 
Det närmar sig start. Nu kör vi!
 
Och där var hon iväg...
 
...och där var hon i mål. 
 
Den där lättölen till maten var nog den godaste ölen jag druckit i hela mitt liv. 
 
Stannde och fikade på vägen hem.
 
Så stolt och nöjd med min prestation. 
 
Idag återhämtning. Gick ner till stranden vid 10 men knatade hem när molnen kom. Nu ser det dock bättre ut igen. Kanske blir en sväng till ner.
 
Ha d!
 
 
 

Kommentarer

 • GoForFit säger:

  Härligt!! :)

  Svar: Jaaaa :)
  Malin

  2014-06-08 | 16:13:18
  Bloggadress: http://goforfit.se
 • Chris säger:

  Imponerande! Grattis!

  Svar: TACK!
  Malin

  2014-06-08 | 16:35:45
  Bloggadress: http://visitors.blogg.se
 • Sofia säger:

  Bra jobbat! Roligt att läsa hur du upplevde det!

  Svar: Tack! :)
  Malin

  2014-06-18 | 21:48:25
  Bloggadress: http://www.teamparajokk.blogg.se

Kommentera inlägget här: