enviktigblogg

En blogg om min kamp mot kilona (och lite annat)

Välkommen juni

Kategori: Allmänt

I fredags drog vi till Kista Galleria efter jobbet. Shoppade kläder till Hanna. Jag blev med en lång kjol i bomull, blir skön i sommar. Åt middag på Mc D. Kom hem vid 21. Slängde oss i soffan.
 
Igår åkte vi in och kollade Stockholm Marathon. Faschinerande och inspirerande att se alla löpare. Jösses vilket tempo täten hade. Det kom några regnskurar men mestadels uppehåll. När vi skulle gå till bilen så insåg jag att jag parkerat längs bansträckningen, så vi fick vackert vänta i två timmar tills avspärrningarna togs bort.
Jag parkerade på Torsgatan och då var det inga skyltar eller avspärrningar uppsatta när vi kom vid 11-tiden. Det är bra att man har koll...haha... Jaja, vi gick tillbaka till Max på Vasagatan och käkade hamburgare till middag igen. Löparna sprang förbi utanför och ett band lirade musik på ett lastbilsflak utanför. Riktigt trevligt. 
 
Helena och grabbarna kom över och fikade. Sedan soffhörnet och Mission Impossible.
 
Imorse vaknade jag vid 7.15. Klev upp och började göra frulle. Då vaknade barnen. Vid 8 drog jag ut på en cykeltur. Cyklade till brorsan och hejade. Ca 7,2 mil. Var hemma igen vid 11.30. 
 
Gjorde lunch i en rasande fart. Sen gick jag Max och Emil ner till stranden. Helena och grabbarna kom oxå. Varmt och skönt. Inget dopp denna gång. Orkade inte röra en fena.
 
Städat och nu tvättstugan. Gissa om det var skönt att slå sig ner i soffan. 
 
Hanna och Max kollar in strömmen.
 
I väntan på löparna...
 
...kom första skuren. 
 
Och där kom täten. Nedanför slottet.
 
Till andra varvet hade vi förflyttat oss till hörnet nedanför NK. Vi såg några från Bålsta IK som vi hejade på.
 
Där stog lillbilen fint...barnen var inte direkt överlyckliga. Haha...
 
Max ägnade sig åt parkour.
 
Hanna hittade en skön bänk.
 
Brorsan hjälpte mig att sänka sadeln framtill. Får fett ont i mjukdelarna...arslet är härdat. Roffade åt mig två knäckemackor oxå. Trallen tar sig. Jättefin.
 
Juni är här - sommaren är här! 
 
Middag. Barnen åt burritos. Jag var så sugen på grönsaker så jag åt kyckling och fetaostsallad. 
 
Mot tvättsugan.
 
Ha d!
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: