enviktigblogg

En blogg om min kamp mot kilona (och lite annat)

Här...

Kategori: Allmänt

...kommer några rader om vad som hänt de senaste dagarna i Malin Näslunds liv. 
 
I fredags åkte barnen till sin pappa igen. Jag drog till mamma och pappa direkt efter jobbet och lånade deras bil med dragkrok. For till XXL i Uppsala och köpte mig en ny cykel. Då jag inte är gjord av pengar så tog jag den på avbetalning. Jag är egentligen emot det men vad gör man när man vill ha något såååå mycket och jag ser det som en investering i mig själv. Det är en hybrid vilket innebär an blandning av racer/MTB. Kraftiga skivbromsar från Promax, låsbar Suntour dämpgaffel och Shimano Alivio-växlar. 
 
När jag åkte hem från mamma och pappa körde jag på en katt precis innan jag nästan var hemma. Den klarade sig inte och dog nästan på en gång. Som tur var hade jag en papperspåse i bakluckan så jag tog den och plockade upp katten och lade den vid vägkanten. Inget halsband hade den. När jag kom hem skrev jag på Bålstas anslagstavla på facebook att katten var påkörd och var den fanns. Det gick bara några timmar så hade ägaren hämtat katten. Hemskt, tyckte så synd om katten och hur ledsna dess ägare förmodligen blev. Jag har ju själv haft två katter och man får nästan vara beredd på att dom kan bli påkörda när det är utekatter. Men så tråkigt när det händer...
 
I lördags drog jag till gymmet, Helena hakade på. Vi cyklade. Tyvärr inget vidare cykelväder ute. Sen for jag till Kista och beställde nya glasögon. Så nu hoppas jag på skatteåterbäring...haha...äh jag tänker att jag behöver inte shoppa några kläder i år, bara att nöta på det jag har. Eller köpa second hand. 
 
Sedan åkte jag till Marcus. Lördagsmys. Igår jobbade jag på Bandyfinalen på Friends arena. När jag kom hem var jag helt slut och frös nåt så kopiöst. Bäddade ner mig under två täcken i soffan och kollade på Mästarnas mästare. Sen var det tack och godnatt. 
 
Idag jobb och träning på gymmet. Det rasade visst ner snö och förstörde min premiärtur på hojen.
 
Jäklar vad snygg jag kommer att bli på den ;) 
 
Gjorde mig en omelett med rödlök och brieost till middag. 
 
Nu ska jag hämta tvätten i tvättstugan och bädda rent i sängen. Natti natt.
 
Ha d!
 

Kommentarer

 • Camilla säger:

  Tråkigt med katten :( Men som du säger, utekatter lever ett väldans farligt liv!

  Svar: Ja dom gör ju tyvärr det!
  Malin

  2014-03-18 | 11:02:57
  Bloggadress: http://radhuslivet.blogg.se

Kommentera inlägget här: