enviktigblogg

En blogg om min kamp mot kilona (och lite annat)

Internationella kvinnodagen

Kategori: Allmänt

Jag tycker absolut att vi skall ha ett jämställt samhälle. Att kvinnor och män skall ha samma rättigheter, skyldigheter och möjligheter inom alla väsentliga områden i livet. Men jag tycker oxå att man skall göra skillnad på manligt och kvinnligt. Absolut inget fel i att vara superkvinnlig eller supermanlig. Det är ju sådant vi attraheras av på olika sätt. Och vill man nu vara en hen så går väl det för sig med. Men som sagt jag tycker inte det heller får gå till överdrift. I sådant fall så är det lika bra att kalla oss alla för hen och det är inget jag vill. 
 
Att det sedan finns tjejvasan, tjejmilen, tjejklassikern kan ju tyckas vara lite förlegat men men. Jag är iaf mäkta stolt över att jag åkt Tjejvasan och att jag skall försöka mig på Tjejklassikern i år. 
 
Igår jobbade jag 17.30-23.00 på Friends arena på genrepet av Melodifestivalsfinalen. Ikväll jobbar jag 16.30-22 på finalen. Jag hejar nog på Sanna Nielsen. Hon lät bäst igår. 
 
Dagens frukost
 
Skall stoppa i mig en rejäl lunch/tidig middag innan det är dax att dra iväg. Känner mig inte riktigt 100 men det är bara att ta en ibumetin och bita ihop. Kvinnor kan...haha...
 
Ha d!
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: