enviktigblogg

En blogg om min kamp mot kilona (och lite annat)

Tisdag 18 mars

Kategori: Allmänt

Jobbat och friskvårdat med en snabb promenad på 30 min. Vi hade personalmöte på jobbet så jag var kvar på det, men hann med en liten promenix i tråkvädret innan mötet.
 
När jag kom hem hade jag energi kvar och drog ut på premiärtur med nya hojen. Vilken cykelglädje! Cyklade uppför centrumbacken i ett nafs. For förbi hos pappan och barnen och lämnade sonens engelskabok som han glömde hos mig. Sedan vidare längs Kraftleden, ner vid Shell och genom Bålsta hem till Kalmarsand. Hade gärna cyklat lite längre men höll på att förfrysa tårna. 
 
Gjorde mig en omelett till middag sedan slängde jag i en hårtoning. Nu har jag chillat på soffan ett tag och det är väl bara att bita i det sura äpplet och röja upp i köket. Två dagars disk kan ju inte bli tre dagars disk....eller? 
 
Det var så vackert imorse kl 6.10 när jag åkte till jobbet att jag fick lova att stanna och ta en bild.
 
Kvällens cykelfejs. 
 
Favorit i repris. Omelett med rödlök och brieost. Tyärr hade jag inga morötter. 
 
Jomen förrästen, glömde ju bort att berätta att jag åkte till Guldkompaniet i Enköping förra veckan och sålde guldsmycken jag inte använder längre. Tänkte att i badrumsskåpet gör dom ingen nytta. 2 700kr fick jag. Räcker nästan till glasögonen! 
 
Ha d!
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: