enviktigblogg

En blogg om min kamp mot kilona (och lite annat)

1 maj

Kategori: Allmänt

Det hade visst kommit snö...tur den försvann lika snabbt.
 
Max blev hämtade av sin pappa vid 9.45 och Hanna drog vid 11.30. Jag chillade i soffan. Till slut bestämde jag mig för att ta en cykeltur trots blåsten. Men jädrar vad jobbigt det var. Cyklade till Skokloster i motvind. Gick bättre hem men det blåste som fan då med. Blev omcyklad av fem killar i klunga. Sedan när jag kom fram till pungpinarbacken så stod dom där och pustade. Jag hängde på i klungan hela backen upp men sen så sa det svich så var dom borta. 38.75 km på 1:50:37. Snittade på 21 km/h det är jag nöjd med. Tyvärr så frös jag mest hela tiden, skulle haft en till tröja under. Jaja alltid lär man sig något.
 
Gjorde mat fortare än tåget när jag kom hem. Så hungrig. Sedan en kokhet dusch och ner under filten i soffan. Helt slut. Sedan kom lite energi tillbaka och jag for och handlade sedan bakade jag kolakakor. 
 
Frukost: Naturell yougurt äpple krossad ryvita phyllisfrön kaffe.
 
Lunch: Ägg ryvita med lördagskorv grönsaker.
 
Dagens cykelfejs. Det låg visst lite snö kvar på något ställe.
 
Middag: 1 pkt bacon 2 dl cous cous wokgrönsaker.
 
Kolakakor...så goda...provsmakade :)
 
Mot tvättstugan.
 
Ha d!
 
 
 
 
 

Kommentarer

 • Camilla säger:

  ÅÅåh vad gott med kolakakor! Smarrigt! Men resten såg gott ut det med :) Sitter mest och googlar matförslag nu när jag ska äta nyttigt i två månader, finns ju massor med gott :D

  Svar: Ja det gör ju det! Du hittar säkert massor!
  Malin

  2014-05-02 | 15:36:47
  Bloggadress: http://radhuslivet.blogg.se

Kommentera inlägget här: