enviktigblogg

En blogg om min kamp mot kilona (och lite annat)

Gran Fondo Stockholm

Kategori: Allmänt

Klev upp 5.50. Astrött....somnade sent igår eller rättare sagt idag. Var inte tillräckligt trött för att somna i tid. Jaja bara att hoppa i duschen och dra i sig lite frukost. Sedan iväg till Häggviks station. Mötte upp en massa andra människor som skulle jobba som funktonärer. Vi blev körda till våra positioner. Jag stod och dirigerade/stoppade trafik innan tunneln vid Statoil Järva Krog. Det är precis nedanför en brant backe och 90 graders kurva in genom tunneln. Jösses vilket drag det var när cyklisterna susade förbi. En bilist blev arg och skrek som fan på mig när jag klev ut och stoppade honom med min röda flagga. Jag svarade vänligt men bestämt att vi inte vill ha några olyckor och att han får vänta på sin tur. Då tutade han hej vilt...herre gud vilka människor det finns. 
 
Vid 15-tiden var loppet över och jag helt slut efter att ha stått i svarta kläder och gul väst i solen sedan 7. Jag hade smörjt in mig med spf 30 som tur var. Vi fick en jättegod smörgåswrap och Ramlösa utkört till oss. Jag hade mig en dubbelmacka oxå och mycket vatten. Behövde inte gå på toa förrän jag kom hem, det for ut genom huden. 
 
När jag kom hem vid 17 dog jag lite i soffan. Käkade fil och äpple och ryvita med leverpastej på till middag. Sedan en dusch och tillbaka till soffan...
 
Ha d!
 
 

Kommentarer

  • Ingela säger:

    Cyklade GF Stockholm, ni gjorde ett toppenjobb!

    Svar: Tack va roligt att höra!
    Malin

    2014-06-17 | 11:03:44

Kommentera inlägget här: