enviktigblogg

En blogg om min kamp mot kilona (och lite annat)

Ingenting är omöjligt

Kategori: Allmänt

I fredags åkte barnen till sin pappa igen. Jag åkte till Kungsängen och festade till med Sandra och Pernilla. Vi drog in till stan och gick på TGIF´s där vi träffade Sandras en polare och hans två kollegor. Sedan fortsatte vi till Gröne Jägaren på söder. Precis när jag peppat mig till att sjunga karaoke så var det slut med det för kvällen. Tur var väl det...haha...När det stängde blev det nattamat på donken. Jag sov över hos Sandra. 
 
Lördagen blev soft. En cykeltur fanns inte på världskartan. Städade och plockade lite.
 
Igår jobbade jag på AIK-Mjällby. Skulle haft understället på mig. Frös mig igenom passet. När jag kom hem värmde jag riskudden och kröp ner under filten i soffan. Så skönt.
 
Och så var det måndag igen. Efter jobbet drog jag till gymmet. Var länge sen jag var där då jag upptäckt att springa ute är skönare. Men jag satte personligt rekord på löpbandet. 12 km på 88:11. Första 10 km sprang jag med 1% lutning på 73:08. Eftersom jag aldrig sprungit längre än en mil så tänkte jag att idag så jävlar...kände mig i fin form. Så jag sprang 2 km till. Dagens träning var nog minst lika mental som fysisk. Det är bara att tänka positiva tankar, jag kan jag kan jag kan.
 
Jag minns när jag för ca 4,5 år sedan gjorde min gymdebut. Vägde nästan 100 kg och hade ingen kondition alls. Då orkade jag inte mycket. Inte trodde jag då att jag skulle gå ner ca 30 kg och orka springa 12 km. Jag kan stolt säga att jag är i mitt livs bästa form och det bästa av allt är att det kan bli ännu bättre. 
 
Någon som har inspirerat mig i min träning är min kollega Marita. Utan hennes fantastiska berättelser från En svensk klassisker som hon gjort hade jag nog aldrig kommit på tanken att ge mig på Tjejklassikern i år. 
 
Gosar med Sandras lilla söta hund
 
Kvällens träningsfejs
 
Lökomelett till middag. Smaskade på efterrätt oxå. 
 
Kom ihåg att ingenting är omöjligt.
 
Ha d!
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: