enviktigblogg

En blogg om min kamp mot kilona (och lite annat)

Lovely weekend

Kategori: Allmänt

I fredags kom mina älsklingar igen eller en av dom. Hanna åkte med en kompis till stan för att sova hos kompisens pappa. Jag och Max hamnande på spontanmiddag med Helena och grabbarna hos Helenas jobbarkompis Karin. Barnen fick hemmagjord pizza och vi åt sallad med en massa gott i. Himla trevligt.
 
Igår vid 8.45 drog jag ut och cyklade. Tog svängen mot Bro-Håbo-Tibble-Varpsund och hem 36.03 km 1:30:47. Efter lunch och dusch drog jag och Max till skateparken. Helena och Karin med barn dök oxå upp. Efter nån timme förflyttade vi oss till Kalmarsandsstranden. Max och Elvis doppade sig...galningar. Så skönt att ligga på filten i solen. Jensine och Leia joinade sedan. 
 
På kvällen grillade vi hemma hos Helena. Alla barnen hoppade på studsmattan och spelade fotboll. Mammorna jäste på filtarna. Supernice. Hanna höll sig kvar i stan för att gå på "Size in the park" i Kungsträdgården. Hon var där med tre kompisar och en mamma till en av tjejerna. Hämtade henne på station vid 00.10. Hon var helt slut men så glad och nöjd.
 
Imorse kom jag iväg vid 8.30 på en tur med hojen. Cyklade till Jakobsberg och vände 64.53 km 2:54:13. Snittade på 22 km/h. När jag kom hem till Bålsta igen så hade jag inte fått ihop 6 mil som jag hade tänkt mig så jag fick lov att cykla runt Bålsta oxå. Sedan var jag slut som cyklist. Max höll sig i skateparken.
 
Käkade lättlunch och duschade sedan bar det av till Görvelns slott på afternoontea. Jag och barnen, bror med familj samt mina två kusiner och deras barn. Min moster bjöd på kalaset. Vilket vackert slott och fantastiskt fina omgivningar. Fikat gick inte av för hackor. Mycket gott. Kan varmt rekommendera. Trevligt att träffa släktingarna. Det var inte igår. 
 
När vi kom hem drog Max till skateparken en stund, Hanna på sitt rum och jag dog en stund i soffan innan jag fixade middag. Blev halvfabrikat, orkade inget annat.
 
Elvis(Helenas son) och Max premiärdoppade sig.
 
Grillkväll hos Helena.
 
Fläskytterfilé potatissallad och jättegod sallad med äpple, dadlar och nötter.
 
Det delades ut Steve Angelo-masker i Kungsan. Hanna och hennes polare köade hela dagen för att få så bra platser som möjligt. Och det fick dom, längst fram.
 
Dagens frulle. Ett stort hackat äpple, naturell yougurt 3%, två skivor ryvita.
 
Dagens cykelfejs.
 
Fina barn vid Görveln.
 
Éntren i slottet.
 
Mitt emot soffan som barnen satt i. 
 
Stjärnan på slottet...haha...(det var här det spelades in för nåt år sen). 
 
Kvällens middag. Nuggets och pommes. 
 
Nu laddar vi för en ny vecka med jobb och skola.
 
Ha d!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: