enviktigblogg

En blogg om min kamp mot kilona (och lite annat)

Måndagsvägning nr 46

Kategori: Allmänt

-1,2 på vågen, kan inte det förstå!!!! Jag har ätit massor av onyttigheter men kanske inte så mycket av allt, så det är väl därför då:) Har haft en skön julhelg, hoppas ni alla har haft det......!

Ha d!

Måndagsvägning nr 45

Kategori: Allmänt

+0,5:KATASTROF!! Jag som tränade 3 gånger förra veckan! Jaja jag kanske har blivit ett muskelpaket, eller så kanske det är julgodiset som slank ner;) Efter nyår så blir det iaf en ny-start, då blir det hårda tag igen!!!

Idag har jag köpt de sista julklapparna, nu ska bara allt slås in. Imorgon kväll blir det till att ta in granen och pynta den. Igår va vi och hög oss en hos snälla vänner. Jag och Hanna bakade julgodis igår oxå, Marshmallowfudge.

Här är länken till receptet:
http://www.recept.nu/1.187322/recept.nu_redaktionen/efterratter_godis/agg_mejeri/marshmallowfudge
Hanna och Max har dekorerat varsitt pepparkakshus!

Gog morgon!

Kategori: Allmänt

God morgon alla bloggläsare! Jag hade sån himla energi igår kväll efter träningen. Kunde inte sova, låg och lyssna på Karlavagnen, riktigt trevligt radioprogram. Och idag känner jag mig på ett strålande humör!

Hoppas ni får en bra torsdag!
Ha d!

Hoho....

Kategori: Allmänt

Jag har varit och tränat ikväll! Inte illa va?
Julen närmar sig med stormsteg, jag har nästan köpt klart alla julklappar, har beställt några på nätet oxå.
Imorn väntas det mera snö, härligt!!!

Ha d!

Egyptiska palmer=)

Måndagsvägning nr 44

Kategori: Allmänt

+0,1 på vågen. Det fick mig att direkt åka ner på gymmet och träna, har inte varit där på flera veckor. Det var så himla skönt att få svettas rejält igen. Det blev 45 min på bandet + styrkemaskin o sit-ups. Gick därifrån med ett stort leende på läpparna:) 

Sen kom grannen över på lunch, jättetrevligt!

Ikväll har vi varit och lussat för min pappa som fyller 60 år idag. Vi blev bjuden på potatisgratäng och grillat kött. Såååå gott!!!!

Såg föressten I form med Anna Anka igår och jag blev väldans motiverad till att fortsätta kämpa med vikten.......

Ha d!

Måndagsvägning nr 43

Kategori: Allmänt

Kliver upp på vågen med darrande steg......haha..... -0,4. Nice! Nu är december här med glögg och pepparkakor, lucia och sen jul o nyår, vilket är härligt men december är nog den svåratste månaden att hålla igen på. Jag ska göra mitt bästa!

Ha d!