enviktigblogg

En blogg om min kamp mot kilona (och lite annat)

Måndagsvägning nr 38

Kategori: Allmänt

-1,2 på vågen i morse:) Då har jag totalt gått ner 12,2 kg sedan 11 januari. Det har ju absolut kunnat vara mera men det är inte lätt......man faller för frestelser och äter på tok för mycket emellanåt. Tänkte åka ner o träna imorse när jag lämnat  barnen på skolan, men jag åkte hem o la mig på soffan istället:) Ikväll har jag och Hanna varit och klippt oss, så skönt att få av håret lite!

Ha d!

Måndagsvägning nr 37

Kategori: Allmänt

+0,5 på vågen. Inte så konstigt.......vi har haft en riktig kalas helg! Hanna hade 10-års party med 14 tjejer i fredags kväll. Gissa om det va livat.....puh......men kul hade dom! Vi åt tacos sen dessert men den struntade jag i. I lördags var vi på middag med friidrottsklubben, alla som ställt upp och varit funktionärer minst två ggr i år blev bjuden på tre-rätters på Kalmarsands restaurang. Jättegod mat och några drinkar slank ner, så då fick man sota för det på en gång. Jag tränade inget förra veckan heller, varit och känner mig fortfarande inte helt kry, förkyld och lite halsont.
Gårdagen tillbringades mestadels i soffan , vi kollade på Sagan om ringen filmerna, vi hann med två av tre. Så skönt att bara slappa en dag! (Vi hade efterfest här hemma i lördags, jag kom i säng 03.20 så det satte sina spår;)

Nu är det ny vecka och nya tag.......! :)

Ha d!

Måndagsvägning nr 36

Kategori: Allmänt

Jag skrev fel vecka förra måndagen, denna vecka är det nr 36. Vågen visade -1,2!

Var o tränade i lördags, körde 45 min på bandet och sedan maskiner. As-skönt! Sen hem och fira Hanna
som fyllde 10 år! Helt otroligt vad tiden går fort! Vi hade fest för Hanna med mina föräldrar och Fredriks föräldrar från Norrland kom ner. Vi bjöd på buffé och marängsviss. Jag förökte äta lagom och struntade i desserten:) Äntligen gav det resultat! Ni där ute som kämpar på med vikten, ge inte upp! Det går upp och det går ner......

Ha d!

Nya gymmet

Kategori: Allmänt

Har varit och tränat på nya gymmet för andra gången, måste verkligen säga att det är kanon! Fina ljusa och frächa lokaler. Omklädningsrummet är jättefint. Ikväll blev det 20 min på bandet, 10 min på orbitracken och några styrkemaskiner. Känns skönt att va igång med träningen. Här är en länk:
http://www.fitness24seven.com/2b/ 

På lördag fyller Hanna 10 år, hon är så förväntansfull! Pratar om det varje dag och om vad hon kommer att få i present.....nu ska jag kolla Halv åtta hos mig....

Ha d!

Måndagsvägning nr 36

Kategori: Allmänt

-0.1 på vågen imorse. Har inte skött mig förra veckan...måste verkligen skärpa till mig! Va ner o träna imorse, men det blev bara 30 min på bandet, hade inte tid med mera. Ska komma igång med maskinerna oxå, det är ju så bra för kroppen! Ha d!