enviktigblogg

En blogg om min kamp mot kilona (och lite annat)

Måndagsvägning nr 54

Kategori: Allmänt

-0,6 på vågen. Har inte tränat denna vecka heller. Jag har haft fullt upp, packat flyttkartonger. Jag flyttar idag, min man och jag ska separera.........men som jag brukar säga: Kampen mot kilona går vidare:)

Ha d!

Vad är det för dag idag......

Kategori: Allmänt

.........Jo det är min födelsedag HURRA HURR HURRA!
Imorse fick jag frukost på sängen av barnen. Jättemysigt! Har sedan städat lite och varit ner på bibblan och sportlovs-pysslat. Hade mor o far här på middag ikväll, för många kalorier blev det nog med all säkerhet;)

Ha d!

Stackars Hanna....

Kategori: Allmänt

Imorse fick vi åka in med Hanna på akuten igen, de var tvugna att gipsa om så att gipset går över armbågen. Läkaren som ordinerade gipset igår hade tolkat det som en handledsfraktur medan en annan läkare sa att det är en underarmsfraktur och då måste gipset gå över armbågen.

Sen åkte vi hem och blev bjuden på lunch hos grannen Jensine:) Det tackar vi för! Tack oxå för att Max fick vara hos er!!
Efter det la vi oss i soffan och kolla tv. Hanna var jättetrött, hon sov dåligt inatt då hon hade ont. Till slut somna hon iaf en stund i soffan.

Jag kände mig oxå himla trött efter allt så jag struntade i att åka ner till gymmet ikväll........

Ha d!

Måndagsvägning nr 53

Kategori: Allmänt

+-0 på vågen. Har inte tränat denna vecka, har fortfarande känt av förkylningen. Några promenader har det blivit iaf. Min motivation har inte varit på topp heller.......

Denna första sportlovsdag började bra med frukost i soffan framför tv:n med barnen, sen for vi till ishallen en sväng. Hade med mig grannbarnen oxå. Sen när vi kom hem gick Hanna ut och åkte snowracer, vilket resulterade i ett besök på akuten, bruten arm och gips!!! Så nu blir det ett lungt sportlov. Barnen ska gå på fritids to-fr, då jobbar jag.

Denna vecka hoppas jag att jag kommer iväg till gymmet igen:)

Ha d!

Måndagsvägning nr 52

Kategori: Allmänt

+0,9 på vågen. I onsdags blev jag dunder-förkyld och har inte tränat sen dess. Åt alldeles för många ostkrokar i helgen oxå:(

Förkylningen är nästan borta, är bara lite täppt i snoken men jag vill inte träna än.

Nu håller jag på o färgar håret......

Ha d!Moi i ishallen i Bålsta

Åååå va roligt!

Måndagsvägning nr 51

Kategori: Allmänt

-1,6 på vågen imorse. Totalt 14,8 kg. Räknade ut mitt BMI: 29.4 Det innebär att jag inte längre har fetma, jag är "bara" överviktig.

BMI    <19            19-25       26-30      >30
Underviktig    Idealvikt   Övervikt   Fetma

Jag hade alltså ett BMI på 34.8 när jag vägde in mig i januari förra året.

Igår när jag och grannen kom ner till gymmet så fungerade inte hennes kort=( Så vi åkte hem och powerwalkade istället.

Idag har Hanna och Max varit lediga eftersom dom gick i skolan i lördags. Vi har bla varit i ishallen och åkt skridskor, och ikväll har jag varit på gymmet igen.......

Ha d!

Lugn helg.......

Kategori: Allmänt

.....har jag haft! I fredags em var vi i ishallen och åkte skridskor. Sen tv-tittande och jag hjälpte Max att spela panfu.se på datorn. La mig 22 och läste. I går (lö) var det öppet hus på barnens skola, så vi var där 10-13. Kul att se vad dom sysslar med! Jag och Hanna åkte till bästa fam. pernilla och Lasse i Kungsängen och kollade på Melodifestivalen. Åt popcorn och drack Pepsi Max, ok då några jordnötsringar slank oxå ner.
Nu är det söndag och jag ska dra med grannen Jensine ner till gymmet:)

Ha d!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hej hopp alla glada!

Tänkte mig på ett litet inlägg så här på onsdagsmorgonen innan jag börjar jobba för dagen.
Igår kväll var jag ute och promenerade en sväng men det va ju sååå halt så jag gick hem igen. Kollade på Halv 8 hos mig istället och sedan Sofias Änglar......inte ett öga torrt.....

Innan jag skulle gå och lägga mig så såg jag att jag inte riktigt kommit upp i mina 10 000 steg än så jag fick tok-springa runt hemma en stund. Sen kunde jag krypa ner i bingen och läsa. Jag har ju inte läst en bok på evigheter och i måndags när jag var hos mamma o pappa så lånade jag "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" av pappa. Den är riktigt rolig!

Ikväll ska jag till gymmet igen:) Ta't lungt i halkan!

Ha d!