enviktigblogg

En blogg om min kamp mot kilona (och lite annat)

Idag är ingen vanlig dag....

Kategori: Allmänt

.....för det är Hannas födelsedag HURRA HURRA HURRA!!!

Det är helt otroligt att min dotter fyller 11 år idag, förstår inte var åren tar vägen. Imorse när jag vaknade så kändes det himla konstigt att inte få gratulera henne på sängen men jag ringde och sjöng.  Jag höll nästan på och börja gråta när jag hörde hennes röst i luren.....att inte få vara där.....men i eftermiddags var jag där och gratulerade henne. Mina föräldrar kom oxå. Pappan hade bakat en massa gott och gjort tårta. Hanna fick kläder av mig, hon blev jätteglad!

Igår var jag på middag med friidrottsklubben. Om man ställer upp som funktionär minst två ggr under året på tävlingar så blir man bjuden på trerätters-middag. Det var trevligt men maten va sådär. Drickat fick man köpa själv och det gjorde jag...haha....sen drog vi till Rickards några stycken. Inte mycket folk ute men jag fick dansa och då är jag nöjd. Snurrade lite väl mycket i knoppen;)

Ikväll har jag jobbat 17-22, så nu är jag rätt nöjd för idag......ska bli såå skönt att krypa ner under täcket och somna till regnet som smattrar på rutan.....


Finaste Hanna


Och finaste Max






Hanna och min mamma


Max och min pappa

Som ni kanske förstår så blir det inget kul på vågen imorn;)

Ha d!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: