enviktigblogg

En blogg om min kamp mot kilona (och lite annat)

Måndagsvägning nr 141

Kategori: Allmänt

-0,1 (-30,7)
Dagens vikt: 66,2
 
Jobbat sen till gymmet. Körde intervallträning på bandet 30 min sen cyklade jag 1,2 mil (30 min). Gjorde övningar på medecinbollen och körde triceps. Sen var jag slut som artist, men såå skönt att röra på sig.
 
Måste bara berätta, när jag satt på motionscyklen på gymmet så åkte det upp en gammal granne för rulltrappan utanför gymmet, hon såg mig och vinkade och jag hejade tillbaka. Sedan kom det ett sms där hon skrev att det var  kul att se mig och att jag kämpat på så bra med vikten och kroppen. Jag blev så himla glad! Det är ju väldigt motiverande att få höra sådant. Bara att kämpa vidare. Tack Linda för de fina orden och du är skitsnygg i den nya frisyren!
 
Efter träningen åkte jag till Jensine på cafét. Fikade kaffe och en banan. Där fick jag oxå höra att jag är duktig med min träning osv. Tack Jensine!
 
När jag kom hem kalasade jag på en stor tallrik fil och mussli, orkade inte göra något annat. När energin kom tillbaka så tonade jag håret och övade låttexter till julkonserten. Tvättade och strök lite oxå.
 
Slötittar på Fotbollsgalan.
 
Ha d!
 
 
 
 

Kommentarer

  • Linda säger:

    Du e värd att få höra det, du e så duktig som kämpat så å vilka fantastiska resultat:) kramizzz på dig

    2012-11-13 | 16:32:25

Kommentera inlägget här: