enviktigblogg

En blogg om min kamp mot kilona (och lite annat)

Underbara Västkusten

Kategori: Allmänt

I söndags åkte vi till Heestrand på Västkusten. Det ligger ca 13 mil norr om Göteborg. Jag var fortfarande sliten men tänkte att vi drar så får det gå som det går. Det gick bra att köra. Vi stannande och rastade några gånger. Min faster och man har ett hus där som vi var välkomna att bo i. Superfint och alldeles nära havet. 
 
På måndagen åkte vi till Fjällbacka och gick i Kungsklyftan det sk Helvetetsgapet i Ronja Rövardotter. Sedan går man trapporna upp på Vetterberget. Så vackert att det gör ont i kroppen.
 
På tisdagen kom min kusin Maria och hennes familj.  Jättetrevligt att ses och bo ihop några dagar. Maria och Daniel har lilla Oliver som kom till världen för ca 8 månader sedan. Jag hade inte träffat Oliver än så det var roligt. Jag kunde inte vara med på dopet då jag åkte tjejvasan. 
 
I onsdags åkte vi till Liseberg. Hade en toppendag. Regnet öste ner några gånger men sedan kom solen och det blev varmt och skönt. Hanna tog världsrekord i att åka Colorado, en attraktion i en vattenbana. Och Max tog nog världsrekord i att åka Lisebergsbanan. Jag åkte Helix och Atmosphere. Fy fasen va läskigt men så kul. 
 
På torsdagen chillade vi bara. Det blåste storm ute. På kvällen grillade vi med Maria och Daniel. Trevligt!
 
Igår fredag åkte vi hem och barnen åkte till sin pappa. Jag var helt slut men gick ner till stranden en sväng. Helena kom oxå. Sedan gick jag hem och la mig på soffan och somnade. Vaknade vid 21.20, lade mig i sängen och somnade om.
 
Sov till 9.20, det behövde jag. Tror jag blir trött av penicillinet. Imorgon är sista dagen på kuren. Knatade ner till stranden vid 10.30 och hem igen vid 17. Städat och tvättat. Har myrinvasion på min uteplats, måste ta tag i det. Inget kul att ha öppet och lägenheten blir full av de små liven. 
 
Packade och klara för avfärd med lillbilen.
 
Äventyr i Fjällbacka.
 
Häftigt att gå igenom klyftan.
 
Mamman på toppen.
 
Barnen på toppen.
 
Akta trappan...
 
Fin vy i Fjällbacka.
 
Källvik, Heestrand. Barnen hoppade inte i denna gång. Svinkallt i vattnet. Men mysigt på klipporna.
 
Max och Hanna på berget vid huset.
 
Smögenbryggan.
 
Grebbestad.
 
Lilla söta Oliver fick paket av oss.
 
Solnedgång i Heestrand.
 
Framför Balder på Liseberg. Sjukt rolig bergochdalbana.
 
Glass i stora lass. 
 
Kvällspromenad med Hanna.
 
Balsam för själen.
 
Jodå vi kom i plurret till slut.
 
Nu laddar jag för Vansbro-tjejsim imorgon. Bussen går kl 07.00 från Enköping. I skrivande stund är det 15.2 grader i Vanån. Det blir nåt det...
 
Ha d!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: