enviktigblogg

En blogg om min kamp mot kilona (och lite annat)

Tack och Hej!

Kategori: Allmänt

I söndags gjorde jag klart min Tjejklassiker. Sprang Lindingötjejlopp 10 km på tiden 1:14:08. Är grymt nöjd med det. Uppförsbackarna var inte att leka med. Gick i bra många backar. Annars hade jag nog rasat ihop efter banan. 
 
Är så stolt och lycklig över att jag utmanade mig själv med att göra dessa lopp. På frågan vilket lopp som var roligast så går det inte att svara på. Men helt klart var Tjejvasan jobbigast. Blod (värsta skavsåret efter vasan) Svett (svettas alltid mängder vid träning) och Tårar (lipade av lycka och utmattning efter vasan och vättern) har det varit. 
 
Nu ser jag fram emot Stockholm Tunnel Run den 22 november. Sedan blir det nog inga fler lopp i år. Nästa år siktar jag på att göra En Svensk Klassiker. Är anmäld till Öppet Spår 2 mars. Så nu hoppas jag att det blir en kall vinter så Bålsta Skidklubb kan dra igång snökanonerna och tillverka konstsnö till spåret. Jag ska köpa nya skidor oxå. Åkte Tjejvasan på Hannas vallningsfria skidor, vilket inte var någon höjdare. 
 
Detta blir mitt sista blogginlägg då jag tappat intresset för att blogga. Jag startade bloggen i januari 2010 i syfte att sätta press på mig själv till att gå ner i vikt. Jag vägde mig varje måndag och la ut det på bloggen. När jag för något år sedan nått min trivselvikt så slutade jag lägga ut min vikt varje måndag men fortsatte att blogga. Men nu lägger jag ner. Vill du/ni följa mina fortsatta bravader så finns jag på Instagram med användarnamnet malinnaslund1975.
 
Tack till alla härliga läsare!
 
Stolt medaljör.
 
Jag gjorde det!
 
Tänk på att man lever bara en gång och att det är ALDRIG försent att ändra sina kost-och-motionsvanor om man nu behöver det. Kämpa kämpa kämpa!
 
Ha d!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: